Frisörer

Lotta Börnesjö

Lotta Börnesjö

Ägare/Frisör

Lotta är delägare och verksamhetsansvarig för Självfallet på Råå och har flerårig erfarenhet som frisör. Har jobbat som frisör på flera ledande salonger varefter inspiration och möjligheter utgjorde startgnista för etableringen av Självfallet på Råå.

Madelene Bengtsson

Madelene Bengtsson

Frisör

Madde har lång och aktiv erfarenhet som frisör och har tidigare bland annat drivit egen frisörverksamhet med salongen "Clipp-Er" i Rydebäck. Madde har varit en tillgång på salongen sedan vintern/våren 2007.

Trissa Moberg

Trissa Moberg

Frisör

Under våren 2015 välkomnade vi Trissa i gänget. Trissa jobbar på timbasis då hennes primära tjänst är på frisörskolan i Ängelholm vilket gör henne till en ovärderlig tillgång för salongen.

Emlie Dahlberg

Emlie Dahlberg

Frisörelev

Emelie gör sina sista timmar som trainee innan sitt gesällbrev och är hos oss tisdag-lördag. Emelie har flera års erfarenhet av att jobba på frisörsalong sedan tidigare. En nyhet hos oss är att Emelie har certifikat som fransstylist för singelfransar sedan ett år tillbaka som vi erbjuder på vår salong. Vid bokning av tid hos Emelie betalar man enligt ”traineepristlista” under år 2017/2018.

Om Självfallet

Självfallet ska kännas som det självklara valet vid val av frisör och hårvårdsbehandling då vi satsar på att erbjuda kvalitativa behandlingar och service utöver det vanliga. Att vi sedan även erbjuder en trevlig miljö i fräscha och modernt inredda lokaler gör inte upplevelsen mindre värd.

Vi som tar emot Er och genomför våra hårvårdsbehandlingar är alla välrenommerade frisörer och har stor erfarenhet från frisörsyrket. Vi vet innebörden och värdesätter vikten av personlig service vid våra behandlingar och rekommendationer av såväl frisyrer som hårvårdsprodukter.

Varmt välkomna till Självfallet på Råå...

TOP