OLAPLEX

OLAPLEX på SjälvfalletOlaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt.

Olaplex gör färgningsresultatet ännu mer fantastiskt. Olaplex är en ny sorts kemi, som varje gång gör ditt hår starkare och i bättre skick.

 

HUR FUNGERAR DET?

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Olaplex baseras på en uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbryggorna i håret. Olaplex helt nya, revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbryggorna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. 

Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.

 

HUR ANVÄNDS DET?

Olaplex är en produkt som kan användas i samband med alla kemiska behandlingar. Man blandar i Olaplex Bond Multiplier No.1 i färgen eller blekningsmedlet och vårdar därefter håret med Olaplex Bond Perfector No.2, när man har sköljt färgen eller blekningsmedlet ur håret. Vi kan också ge Olaplex-vård som en helt separat, intensivvårdande tjänst. Mellan behandlingarna kan du själv underhålla Olaplex-behandlingens verkan med Olaplex Hair Perfector No.3.

 Olaplex fungerar med alla hårtyper och hår i olika skick. Oavsett om ditt hår är tunt och skandinaviskt, tjocka och naturligt lockiga eller asiatiskt kommer Olaplex att reparera och stärka ditt hår. Olaplex fungerar utmärkt i både kraftigt behandlat och helt obehandlat hår.
Olaplex kan användas med färg-, bleknings- och permanentprodukter i alla serier.

Olaplex är fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur.

 

Har du frågor eller önskar beställa tid för behandling!

Ring 042-26 27 70

TOP